10 november 2016
Prenumerera på Sveriges Viktigaste Jobb

Rekryteringsmaterial undersköterskor

De är armar och ben till dem som har svårt att röra sig, de lyser upp i människors hem och de finns där när vi är sjuka.

Undersköterskor är vårdproffs - det vill vi berätta om! Hjälp oss att dela och sprid materialet nedan som visar varför undersköterskor har några av Sveriges viktigaste jobb.

Ladda ner filmen (.mp4)

Så får filmen användas

Lägg in er egen logotyp

Ni kan lägga in er egen kommun- eller landstings/regions logotyp i slutet av filmen. Om du har ett videoredigeringsprogram, till exempel Adobe Premiere eller iMovie, är det bara att ladda ner filmen via länken ovan, och lägga till din logotyp på en vit tonplatta.

Exempel på hur det kan se ut (PDF)

Om ni undrar något, kontakta sverigesviktigastejobb@skl.se.

Material att sprida i sociala medier

Scenerna ur filmen kan användas i sociala medier för att berätta om undersköterskeyrket. Klicka på bilderna nedan för att ladda ner filmklippen.

undersköterska särskilt boende
undersköterska hemtjänst
undersköterska sjukhus
undersköterska hemtjänst

Fakta

Nöjda brukare inom äldreomsorgen och var fjärde ung kille kan tänka sig att bli undersköterska. Fler än många tror, vad trodde du?

unga killar kan tänka sig att bli undersköterska
Undersköterskor är Sveriges största yrkesgrupp

Sprid bilden av Sveriges viktigaste yrke

Använd hashtagen #sverigesviktigastejobb. Berätta om undersköterskeyrket eller ett tillfälle då en undersköterska gjorde skillnad för dig genom att dela ett inlägg i valfri sociala medier-kanal.

Vill du att vi lyfter dig, en kollega, vän eller en släkting som har Sveriges viktigaste jobb? Maila oss gärna på sverigesviktigastejobb@skl.se!

Tipsa:


User information

Captcha *

Tack för att du hjälper oss!