13 november 2015
Prenumerera på Sveriges Viktigaste Jobb

Intervjuer

Här har vi samlat intervjuer med personer som jobbar med olika saker i kommuner och landsting.

 • Läraren Evelina tänker nytt
  Att börja första klass på en ny skola kan kännas nervöst. För att välkomna barnen till den nya klassen skickade läraren Evelina Lago Unnestam brev som innehöll små presenter. Tack vare sitt fina initiativ har hon chans att bli årets nytänkare på Framtidsgalan den 24 november.
 • Karwan om jobbet som rektor
  Han gör skillnad i mötet med elever, föräldrar och medarbetare. Karwan Saeed Foad började sin karriär som lärare och är idag rektor på Fredriksbergsskolan i Västerås. Den 24 november har han chans att vinna kategorin Årets karriär på Framtidsgalan.
 • Payam leder och utvecklar inom socialtjänsten
  27-åriga Payam Abdulkarim är biträdande enhetschef för ekonomiskt bistånd i Stockholms stad. Den 24 november har hon chansen att bli Årets ledare på Framtidsgalan.
 • Läraren Mikhael brinner för att utveckla läs- och skrivkulturen
  Mikhael Mikalides ville inspirera eleverna på Wasaskolan i Södertälje att skriva lyrik och startade därför projektet Författarskolan. Den 24 november har han chansen att bli Årets inspiratör på Framtidsgalan.
 • Johanna och Katrin stöttar unga
  När någon i familjen får cancer drabbas hela familjen. För att stötta unga anhöriga och få fler att våga prata om sjukdomen startade Johanna Joneklav och Katrin Bartfai Jansson webbstödet Nära Cancer.
 • Ferhat Baysal om jobbet som ambulanssjuksköterska
  26-årige Ferhat Baysal jobbar som ambulanssjuksköterska i Hägersten, Stockholm. Vi har pratat med honom om hur lärorikt hans yrke är och om ett tillfälle då han räddade en människas liv.
 • Från sjuksköterska till flyktingsköterska
  Flyktingsköterskan Mariah Almkvist jobbar på ett boende för asylsökande i Haparanda. Den här veckan får vi följa henne på Sveriges viktigaste jobbs instagramkonto.

Tipsa:


User information

Captcha *

Tack för att du hjälper oss!