14 januari 2016
Prenumerera på Sveriges Viktigaste Jobb

Gotländska studiemässor och interna chefsdagar

Region Gotland arbetar med Sveriges Viktigaste Jobb både internt och externt.

Gotland mässa

I slutet av oktober presenterade man jobben i välfärdssektorn på en studie- och yrkesmässa riktad till riktad till 8:or, 9:or och avgångsklasser på gymnasiet. ”Vi har 240 olika yrken och du kan jobba med nästan vad som helst” var budskapet under de två dagarna. Under kvällen var även föräldrar och övriga arbetssökande inbjudna till mässan.

Internt presenterades Sveriges Viktigaste Jobb under den årliga chefsdagen i början av november. Då delade man bland annat ut väskor och visade upp filmen om Sveriges Viktigaste Jobb och en film där statsministern under moderaternas kommundagar 2012 talar varmt om Sveriges Viktigaste Jobb.

- För att synliggöra varumärket måste vi börja internt. Vi måste gemensamt kunna stå för det vi vill förmedla, säger Camilla Regen, tillförordnad HR-direktör på Region Gotland.

Även i framtiden hoppas man kunna använda materialet i Verktygslådan för att presentera sitt varumärke såväl internt som externt.

- Ett gemensamt utryck gör att budskapet inte blir så spretigt, vi befinner oss trots allt i samma bransch och vi behöver samarbeta, säger Camilla Regen.

Artikeln publicerades första gången 2012-10-22

Tipsa:


User information

Captcha *

Tack för att du hjälper oss!